×

Компанія Cosmo Travel™ була заснована як Центр освітніх програм і туризму в Івано-Франківську (Західна Україна) у 2014. Нашою основною метою є стати надійним довготривалим партнером, що надає широкий спектр послуг, забезпеченням плідну та корисну співпрацю. Компанія пропонує якісні послуги, які перевершують очікування наших клієнтів у сфері міжнародного освітнього та культурного обміну, програми стажувань, мовних курсів та працевлаштування за кордоном (ОАЕ, країни Перської затоки, Сингапур, о. Маврикій, круїзні лайнери).

Робота в Канаді

Робота в Канаді – це можливість отримувати дохід в економічно стабільній, розвиненій та комфортній для життя країні. Недарма Канада завжди користувалась популярністю серед українців, за чисельністю української діаспори країна посідає друге місце в світі. Вагомими перевагами працевлаштування у Канаді є надійна візова підтримка, лояльне імміграційне законодавство та високі заробітки. Рівень доходів канадських громадян один з найвищих у світі.

Успіх економіки країни полягає у високій частці видобувної, лісової та деревообробної промисловості, машинобудування.

Для роботи в Канаді важливим аспектом є володіння англійською мовою, а в деяких провінціях – французькою. Заробітна плата залежить від рівня кваліфікації працівника, практичних вмінь та навичок. Робоча віза в Канаду відкривається на підставі офіційного запрошення від роботодавця та за результатом проходження співбесіди в посольстві Канади (м. Київ).

Варто зазначити, що віза відкривається терміном на 6 місяців з можливістю продовження контракту на 6-12 місяців, при цьому не виїжджаючи з країни. Термін оформлення документів – 8-10 місяців.

Що пропонує роботодавець?

  • житло
  • медичне страхування
  • дворазове харчування
  • тривалість контракту — від 6 місяців
  • заробітна плата — 2300 – 6000 CAD

Вакансії*:

  • чоловіки на будівництво модульних будинків
  • водії на міксер
  • водії далекобійники
  • жінки для роботи на кухні або пральні

*вітаються сімейні пари

Перелік необхідних документів:

  • копія українського паспорту
  • копія закордонного паспорту
  • свідоцтво про одруження
  • свідоцтво про народження дітей
  • довідка про наявність валютного рахунку
  • фото (4 шт.)

Вимоги до кандидатів:

  • знання розмовної англійської
  • вік від 25 років